Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta obre la Festa Major de La Ràpita

A 2/4 de 10 del matí d’aquest dissabte, la capta recorrerà els carrers del poble repartint el programa i el  tradicional obsequi de Festa Major.

<br />Els actes es reprendran dimarts vinent, a la nit,  amb el pregó de Festa Major que anirà a càrrec del Grup d´Estudis Rapitencs, en motiu de la celebració del seu 20è aniversari. Tot seguit, es degustarà el còctel festamajorenc Sant Domènech. <br />Dimecres, a les 9 del vespre, sortirà la II caminada de capvespre, des de davant del CCRR. A l’arribar a la Plaça Ramon Cabré, hi haurà ressopó per als participants.<br />Dijous, a les 10 de la nit, a la plaça Ramon Cabré, es projectarà la pel·lícula  LA BÚSQUEDA 2.<br />L’activitat de divendres començarà a les 9 del matí, al Cafè Rapitenc, amb el I Campionat de dòmino i a les 10 de la nit, a la Plaça Ramon Cabré hi haurà un bingo popular.<br />Una matinal infantil obrirà l’activitat de dissabte, que continuarà per la tarda al camp de futbol amb el IV Memorial Pere Crivillé i Miravent , la cercavila pels carrers del poble i a l’acabar, el Ball de Diables de la Ràpita representarà l´Auto Sacramental. El ball de nit a càrrec del grup  “Almas Gemelas” i els  “Dstrankis” clouran la jornada.

De diumenge destaquen el concert vermut a càrrec del grup d´havaneres Peix Fregit, la tarda de màgia i humor, la cercavila de foc nocturna amb la participació dels diables de la Ràpita i els de Cervera que acabarà amb la lectura de sàtires i l’encesa de la fogardera i en acabar ,a la plaça de l´Església, castell de foc d’artifici.

Dilluns, 4 d´agost, continuen els actes de la Festa Major de La Ràpita amb una matinal de pallassos, titelles i animació, que acabarà amb un vermut infantil. Per la tarda, tocarà l´Orquestra Internacional Selvatana, que a les 11 de la nit amenitzarà el concert de Festa Major. Tot seguit , ball de gala amb el Tradicional Vals de Socis i traca de fi de festa.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: