Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Chanclettes i un Festival de Música Penedesenca, completen l’oferta de la FM de Vilafranca

El teatre de Les Chanclettes i un Festival de Música Penedesenca completaran l’oferta d’espectacles de la Festa Major de Vilafranca.

Queda menys d’un mes per a l’inici dels actes previs a la festa major i els administradors han donat a conèixer les darreres novetats pel que fa l’oferta d’espectacles. <br />El 28 d’agost s’oferirà un primer Festival de Música Penedesenca, que ahir es va presentar per part d’un dels seus promotors, el component del grup Mussaranya, Mique Higuera. Higuera destaca que ja fa temps que els grups del Penedès busquen un marc on poder oferir els seus concerts. D’aquí va sorgir la idea de muntar un festival de grups de la comarca per la festa major, que els administradors van acollir amb els braços oberts perquè el seu objectiu ha estat combinar la participació de grups penedesencs amb la de grups foranis. A l’hora de programar el festival també s’ha tingut en compte la qualitat dels grups. El concert encetarà els actes de festa major el 28 d’agost a dos quarts d’una de la matinada al Parc Tívoli, i hi participaran Cesc Freixes i els altres Bandais, Mussaranya, La Torredora Percussió, Ether i Word. D’altra banda els administradors han apuntat quina serà l’obra de teatre per Festa Major. Un espectacle que es presentarà els dies previs, concretament el diumenge 24 d’agost, al teatre Cal Bolet, i que estarà protagonitzat per el grup Les Chanclettes.

Les entrades es podran adquirir anticipadament a la parada de la festa major, a partir del 2 d’agost al preu de 15 euros, i a taquilla costaran 18 euros.<br />També com a novetat els administradors han explicat que a partir d’avui mateix ja es poden descarregar els dos darrers politons que faltaven a la col.lecció dels balls de la festa major. Es tracta del tons dels Diables i dels Capgrossos. La música del politó del ball dels Diables ha comptat amb la col.laboració de Raimon Bové i pel que fa als capsgrossos hi ha col.laborat la Colla de grallers Flor de Violeta.<br />Per a poder descarregar el to real al telèfon mòbil només s’ha d’enviar un missatge amb el text  REALFM , i el nom del to que volem triar al número 5767.  El cost del missatge és d’un euro i 20 cèntims.<br />Per més informació es pot consultar el web de la festa major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: