Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat del Préssec d’Ordal va començar a caminar dissabte passat amb la presència de la directora general del Departament d’Agricultura

La primera jornada va tenir una important afluència de públic.

El passat 7 de juny va tenir lloc la inauguració oficial del Mercat del Préssec d’Ordal. Aquest any hi van assistit Rosa Cubel, Directora General del Departament d’Agricultura i Ramaderia, Francesc Olivella, President del Consell Comarcal, així com diverses autoritats locals com Antoni Soler Alcalde i a l’hora President del Patronat de Turisme de Subirats, amb diversos regidors i el President de l’Associació de Productors de Préssec d’Ordal, Josep Olivella. <br />Rosa Cubel va destacar la importància de la qualitat del producte i que el Mercat del Préssec facilita que el producte arribi directament de l’arbre al consumidor. Tanmateix va valorar molt positivament la iniciativa de les Jornades Gastronòmiques del Préssec d’Ordal, ja que revaloritza la gastronomia local d’una manera important.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: