Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es lliura la Medalla de la Vila a cinc persones i dues entitats de Vilafranca

Armand Beneyto, Rosa Buldú, Jordina Gallemí, Telm Huguet, Josep Milà, la Casa de Colònies de Penyafort i la colla Falcons de Vilafranca rebran la màxima distinció municipal, aquest dissabte a la tarda, en el ple de lliurament de la Medalla de la Vila que concedeix l’Ajuntament de Vilafranca a persones i entitats com a testimoniatge d’agraïment per la seva activitat de servei a la Vila.

<br />A Armand Beneyto se li reconeix la seva trajectòria i dedicació formant part de nombroses entitats de caire cultural, artístic, social, esportiu i veïnal a Vilafranca. <br />La germana Vedruna Rosa Buldú rep el reconeixement a la seva tasca incansable duta a terme durant dècades en favor de la cohesió i el treball social al barri de l’Espirall. Jordina Gallemí rebrà la Medalla de la Vila per la seva trajectòria en diferents entitats de Vilafranca, especialment en defensa del país i durant molts anys al capdavant de Càritas Interparroquial. <br />A Telm Huguet se li reconeix el seu compromís de defensa dels valors democràtics i la seva dedicació a diverses entitats de Vilafranca de l’àmbit social, cultural, solidari i de voluntariat. I finalment, a Josep Milà se’l distingeix per la seva trajectòria i contribució al món de l’excursionisme, i la seva defensa dels valors democràtics i catalanistes durant el període del règim franquista.

<br />Pel que fa a les entitats, la Casa de Colònies Penyafort rebrà la distinció per la seva activitat ininterrompuda durant 50 anys, acollint activitats <br />d’educació en el lleure adreçades especialment a infants i joves de Vilafranca. I la colla Falcons de Vilafranca serà homenatjada per la trajectòria ininterrompuda de 50 anys dedicats a fer difusió arreu del fet falconer com un element significatiu de la cultura popular i tradicional vilafranquina i catalana.

<br />El ple de lliurament de la Medalla de la Vila, que està obert a tothom, es fa dissabte, a les 6 de la tarda, al Saló de Sessions de la Casa de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: