Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un espectacle de circ i música en directe tanca diumenge la temporada de Cal Bolet

L’Ateneu Popular de Nou Barris porta dins el teatre l’espectacle “El Circ de Sara”, una mirada sobre el circ des del teatre.

Un espectacle que beu de les fonts del circ itinerant i familiar i parla del circ com a manera de viure, com l’art de l’exploració dels límits. Però que també incorpora elements innovadors: la dramatúrgia i la música original, en part interpretada en directe. El seu director, Piero Steiner, ha explicat al magazín La Plaça aquesta original combinació.

L’Ateneu Popular de Nou Barris és avui en dia una veritable factoria de circ que cobreix gairebé tots els àmbits: des de la formació fins a la creació, producció i programació d’espectacles de circ. També és la seu de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya.<br />En aquest muntatge que veurem a Vilafranca, la Sara, la protagonista d’aquesta història, volia veure el mar des de ben petita i el circ era un vehicle ideal.

Segons Steiner, el somni de la Sara simbolitza els somnis que tots tenim.

Aquesta mirada sobre el circ que en definitiva és “El circ de Sara” arriba a Vilafranca, aquest diumenge a les 7 de la tarda, a Cal Bolet.<br />Les entrades costen entre 6 i 12 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: