Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Homenatge a Rodoreda, a l’IES Eugeni d’Ors

La Biblioteca del IES Eugeni d’Ors fa un homenatge a l’escriptora Mercè Rodoreda

Enguany s’ha celebrat el centenari del naixement de l’escriptora Mercè Rodoreda Gurguí i els 75 anys de la seva mort. Aquesta barcelonina de naixement esta considerada per molts com la escriptora més universal de la narrativa contemporània catalana, la seva obra s’ha traduit a més de 27 idiomes. Per aquest motiu, a la Biblioteca de l’IES Eugeni d’Ors, una exposició mostra diferents edicions de les seves obres, així com estudis crítics i un recull d’articles. És oberta a les tardes durant el mes de maig de dilluns a divendres de les 17,30h a les 21h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: