Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Susana Sheiman Quintet tanca els concerts de jazz de Caixa Penedès

El Susana Sheiman Quintet tanca el cicle de concerts de jazz de Caixa Penedès. El quintet va oferir el seu repertori en benefici de l’associació Univers Penedès.<br />

La veu de Susana Sheiman va servir diumenge per posar el punt i final al cicle de concerts de jazz que Caixa Penedès organitza cada any en benefici d’associacions o entitats assistencials. La cantant va actuar a l’auditori del fòrum Berger Balaguer acompanyada per Gerard Nieto al piano, Artur Regada al contrabaix, Olivier Rocque a la bateria i Toni Solà al saxo tenor que, en aquest cas, feia una col·laboració especial.<br />Susana Sheiman i els seus músics van oferir un repertori personal basat en els grans temes clàssics sense oblidar, però, les darreres tendències que apareixen en el món del jazz.<br />Els beneficis d’aquest darrer concert del cicle de jazz de Caixa Penedès seran per a Univers Penedès, una associació que treballa per fomentar l’oci entre joves amb disminucions psíquiques.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: