Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU i CUP mostren el seu malestar pel parlament del president de Vinseum en la presentació del llibre sobre la història de Vilafranca.

Els Grups Municipals de Convergència i Unió i de la Candidatura d’Unitat Popular, en relació a la presentació del llibre sobre la Història de Vilafranca, han fet arribar un comunicat a la nostra redacció.

Primer feliciten a totes les persones que han fet possible el llibre. Després volen deixar palesa la seva queixa per el parlament que va fer el president de Vinseum, Josep Soler.

En el referit parlament, diu el comunicat, oblidant del càrrec i institució que representava, va manifestar opinions polítiques sobre temes de present i futur (vegueria, a favor de més creixement urbanístic, a favor de situar l’estació de regionals fora…), temes en els que hi ha opinions molt contraposades en el present consistori.<br />El comunicat continua dient que del president d’una entitat com Vinseum i en la presentació d’un llibre sobre la Història de Vilafranca s’espera una glosa del llibre, del que representa, del que explica, però consideren que queda fora de lloc el buscar entrar en la polèmica política. Diuen que Soler, en l’exercici del seu càrrec de President del Vinseum, hauria d’oblidar la seva adscripció socialista si és que vol que es vegi la seva gestió en l’entitat com una tasca de servei a tots els vilafranquins i no tan sols als afins al partit socialista. <br />Acaba el comunicat dient que lamentablement no sembla aquest el camí empès fins aquest moment pel president de l’entitat i, per tan es pregunten si és la persona més idònia per dirigir l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: