Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Felip Puig diu que l’Alt Penedès es juga molt, en les eleccions i que barraran el pas al PP

Aquesta tarda el secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Felip Puig, ha estat fent campanya a Vilafranca, concretament una vista a botigues del centre per tal de fer arribar el seu missatge als ciutadans.

Puig ha aprofitat per demanar que la gent participi en aquestes eleccions i vagin a votar, ja que el vot en blanc o l’abstenció perjudiquen Catalunya i el catalanisme. També ha remarcat que el Penedès es juga molt en aquestes eleccions, tot i que siguin a nivell estatal. La comarca, ha explicat Puig, es troba en una cruïlla geogràfica, amb indústria i paisatge; i es pot veure afectada per les decisions que es prenen a nivell general.

 

Des de CiU han refermat el seu compromís amb Catalunya i en treballar per que es respectin els interessos catalans. Felip Puig ha assegurat que la formació nacionalista no vendrà Catalunya per dos ministeris, i ha confirmat que tancaran el pas al PP i que condicionaran el PSOE.

 

La voluntat dels nacionalistes és superar els 10 diputats que tenen a Madrid actualment i ser decisius. Felip Puig ha apostat per aconseguir 8 diputats a la demarcació de Barcelona; i també els 3 representants al Senat. Precisament pensant del Senat, Puig ha apuntat que son la única formació catalana que s’hi presenta, ja que ERC ha vist desaparèixer la seva representativitat dins de l’Entesa, a mans del PSOE.

Puig ha estat acompanyat dels dos candidats vilafranquins, Raimon Gusi i Marta Carreras, que han desgranat part del programa de CiU, ressaltant el compromís per Catalunya i la potenciació de l’Estatut i el finançament; l’aposta per fer un model social més proper a Europa; i potenciar la qualitat democràtica.

CiU farà el seu acte central de campanya a l’Alt Penedès dissabte, a Cal Figarot amb la participació de Pere Macias i Josep Antoni Duran i Lleida a partir de les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: