Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les jornades Cuina i celler del Pla del Penedès congreguen més de 500 assistents

La I Jornada de gastronòmica Cuina i celler, celebrada aquest passat cap de setmana en el marc de la festa de Sant Sebastià, va sobrepassar les previsions que la organització, el grup de teatre Llavor d’Art amb el suport de l’Ajuntament del Pla, havia calculat.

Segons les xifres del grup de teatre, i a falta de validar tots els tiquets venuts, l’afluència de dissabte va ser d’unes 300 persones. Dels deu plats, el que més èxit va tenir va ser l’ànec rostit que es va acabar el primer dia. La segona part del tast obert va ser diumenge a la tarda, amb prop d’unes 200 persones més que van acabar de buidar les olles de menjar que les cuineres i membres del grup de teatre havien cuinat.

Diumenge a la tarda, al mateix temps que se celebrava el tast obert al poliesportiu, a la seu social del grup de teatre s’hi celebrava un tast a cegues dels deu millors xarel·los dirigit per Raimon Sadurní amb prop d’una vintena de participants.

Al clausurar la jornada, el director del grup de teatre Llavor d’Art, Lluís Montull, es mostrava exultant afirmant que “l’èxit era previsible, perquè quan les coses es fan ben fetes sempre surten bé” i ja n’espera la propera edició amb molt d’entusiasme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: