Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de Sant Sebastià, al Pla, es renova amb unes jornades gastronòmiques i vinícoles

Amb l’objectiu de dinamitzar el Pla, i a proposta del grup de teatre Llavor d’Art, aquest cap de setmana se celebra la primera jornada gastronòmica Cuina i Celler.

Entre dissabte i diumenge, la jornada permetrà degustar plats de cuina que prepararan els membres del grup Llavor d’Art regats amb una tria dels millors vins del Penedès.

Els plats seran de cuina tradicional, la majoria cuinats per les àvies del grup, com ha explica el director de Llavor d’Art, Lluís Montull, al magazín La Plaça.

 

Els integrants del grup teatral, a banda de ser uns aficionats a l’art, també ho són a la gastronomia i al bon vi i habitualment, ja es troben per menjar i beure.

Quant als vins i caves que acompanyaran aquestes menges, seran tots del Penedès i diumenge a les 6 de la tarda està previst un tast dels millors xarel.los de la DO Penedès, al local social de Llavor d’Art.

Ramon Jané, viticultor i elaborador, explica els criteris que els han dut a seleccionar els 10 millors xarel.los del Penedès.

 

Les degustacions i les activitats es faran a la sala del poliesportiu, que ha estat ambientada especialment per a l’ocasió i estarà amenitzada per el Xavi Díaz Quartet. Les racions es podran consumir prèvia adquisició de tiquets i per cada plat s’aconsellarà un vi.

El programa de les festes de Sant Sebastià arrenca a les 9 d’aquest vespre amb el passi de la pel·lícula Laia de Sílvia Munt i a continuació, Miquel Cartró exposarà el projecte d’intercanvi juvenil als campaments de refugiats sahrauís a Algèria.

 

Demà a les 7 de la tarda, una conferència d’Agustí Torelló sobre la importància dels vins del Penedès en el cava obrirà les jornades gastronòmiques, que tancaran portes a les 12 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: