Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds tornen de Xile satisfets de l’experiència, i convençuts que el viatge ha enfortit la colla

A quarts de cinc de la tarda arribaven a Cal Figarot els tres autocars que portaven els Castellers de Vilafranca des de l’estació de l’Ave del Camp de Tarragona. Davant del seu local els esperaven força familiars i amics, amb la il·lusió de retrobar-se després d’una setmana de viatge.

Tot just acabats de baixar de l’autocar, les cares de satisfacció dels membres de la colla deixaven palès que el viatge havia estat un èxit.

El cap de colla, David Miret, remarcava que el viatge havia estat molt satisfactori a tots els nivells. Des del punt de vista de la tècnica, Miret remarcava que els castells assolits i la manera de treballar-los han resultat altament positius.

 

Així mateix, Miret parlava també de la relació amb les colles xilenes que d’alguna manera han començat a treballar aquests dies al costat dels Verds. Destacava que son gent amb moltes ganes d’aprendre i que es prenen molt seriosament aquesta activitat.

 

La besant social del viatge ha estat també molt important, i la destacava el fins fa poc president del CAStellers, Josep Cabré. De fet ell va ser un dels impulsors d’aquest viatge, i després de prop de 2 anys de feina veia fer realitat un somni. Cabré apuntava que el repte de portar 150 persones a uns 12.000 quilòmetres de casa seva havia estat importat, i que la resposta dels mateixos membres de la colla era del tot positiva. Cabre remarcava que s’havia enfortit encara més la cohesió entre els membres de la colla.

 

L’experiència del viatge doncs, ha estat positiva per la colla en general, i sobre tot pels membres que han pogut participar d’aquesta iniciativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: