Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curtmetratge No és qüestió de temps guanya el Fastcurt 2008

No és qüestió de temps i TimeLax guanyen el premi del públic i el premi del jurat de la tercera edició del Fastcurt. La projecció dels curtmetratges presentats i el lliurament dels premis va omplir ahir el bar musical La Moderna

La tercera edició del concurs de curtmetratges Fastcurt va tornar a ser un èxit de convocatòria ahir a la nit a La Moderna. El Fastcurt està organitzat per Kametta Associació Teatral i Audiovisual en conveni amb l’Ajuntament de Vilafranca i el Departament de Joventut. És un certamen de caire festiu i amateur que té l’objectiu de potenciar la creació audiovisual tot proposant un tema concret i un termini curt per a fer un curtmetratge. Els organitzadors van donar el tema i els realitzadors havien de fer un curtmetratge de menys de cinc minuts en només tres setmanes. El tema que es va triar era “temps” i la convocatòria va ser tot un èxit perquè es van inscriure 37 treballs. D’aquests, una vintena es van poder veure ahir a la nit a La Moderna perquè optaven al premi del jurat i del públic d’aquesta tercera edició. El premi del públic, que va votar en acabar la sessió, va ser per al curtmetratge No és qüestió de temps, d’Eva Gea i el seu equip.

Aquest premi consistia en un pernil gentilesa de Supermercats Can Torreta i un sopar per a dues persones al Restaurant Grec Pietros.D’altra banda, el jurat format per Marta Ferrer i Laia Sanahuja, del festival MIC de Vilanova, va decidir que el premi era per als curt de Nenén Giménez i el seu equip TimeLax.

El premi del jurat són 300 euros en metàl·lic que aporta el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca. El jurat també va fer una menció especial al curt de Laia Monteagudo El dia de la Carlota.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: