Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP obre la matrícula dels cursos subvencionats de 2008

Aquesta setmana es poden començar a fer les inscripcions als 16 cursos de formació contínua subvencionada per a treballadors en actiu, que oferirà la Unió Empresarial del Penedès a partir del gener de l’any vinent.

Els primers cursos que s’oferiran són el de Full de càlcul Excel de 30 hores i el Nivell B de Català de 45 hores, que començaran el 7 de gener. Al llarg dels primers mesos de l’any s’impartiran cinc cursos d’idiomes i la UEP també oferirà set cursos d’informàtica, dos cursos de Comptabilitat Avançada, un de Comptabilitat General Bàsica i un de Nòmines i Seguretat Social.

Aquests cursos s’adrecen a treballadors que estiguin en actiu i són totalment subvencionats pel Fons Social Europeu i pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

Per a més informació sobre aquesta oferta formativa cal consultar la pàgina web www.uepenedes.com o bé trucar a la UEP, al 93 892 54 04.

 

D’altra banda, la UEP organitza per cinquena edició un seminari sobre el Nou Pla General Comptable de 10 hores de durada que s’impartirà el mes de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: