Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons ja pensen en el cinquantè aniversari

El Falcons de Vilafranca celebren el seu quaranta vuitè aniversari amb un gran seguiment a tots els actes. A nivell de construccions, no es va poder assolir el màxim, però tant falconers com ex falconers van gaudir de l’actuació. Es va carregar de nou el pilar de sis i també van completar l’escala de 10.

El quaranta vuitè aniversari dels Falcons de Vilafranca s’ha celebrat aquest cap de setmana llarg amb diverses activitas que s’han organitzat per implicar tot Vilafranca. Com ja és habitual, els actes han estat molt seguits, tant pels membres dels Falcons com per ex falconers i gent de tota la comarca en general. A banda dels actes habituals com el pregó, el ral·li falconer, les atraccions inflables per la canalla o el concert, també es van programar activitas que eren una novetat, com el concurs de xarrupaflams, que va ser tot un èxit. Però el plat fort de l’aniversari es feia ahir al Casal amb l’actuació de falconers i ex falconers. Una actuació que plantejava molts reptes que finalment no es van poder assolir però que va permetre veure construccions espectaculars com aquest pilar de sis carregat o com aquesta escala de 10 descarregada i, sobretot, fer que tant els membres actuals dels Falcons com els exfalconers s’ho passessin d’allò més bé.El president dels Falcons de Vilafranca Iñaki Martínez va aprofitar la ocasió per fer una valoració de la temporada, que ha estat llarga i molt productiva per a ells.Martínez també va destacar que ja queda molt poc per al cinquantè aniversari, un fet que els Falcons celebraran amb un munt d’activitats per a tothom i que ja fa temps que preparen.

Després de l’actuació al Casal, els Falcons van fer un xeflis al mateix saló i se’n van anar a dinar per a rematar la festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: