Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès torna a acollir aquest curs el programa "Anem al Teatre"

De fet el programa arriba enguany a la seva desena edició, i ho fa amb molt bona salut, ja que ha anat creixent en els darrers anys el nombre d’alumnes participants.  Segons les xifres que han avançat aquesta matí els responsables del programa en la seva presentació, enguany es registra un increment del 5% d’espectadors respecte l’any passat.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Lourdes Sánchez, mostrava la seva satisfacció per l’alt nivell de participació, ja que pràcticament totes les escoles assisteixen a alguna de les sessions, i remarcava el caràcter pedagògic de la iniciativa.

 

De fet el programa contempla oferta teatral, musical i de dansa adreçada a alumnes des d’educació infantil fins al batxillerat i els cicles formatius. A banda de l’assistència com a espectadors a l’espectacle, a les aules es fa també un treball pedagògic previ i posterior que permet completar la funció formativa d’aquesta iniciativa.

Les sessions a Vilafranca es fan al teatre municipal Cal Bolet, i hi ha sessions també al teatre ateneu de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: