Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns d’Olèrdola ja poden demanar hora per metge i infermeria les 24 hores del dia els 365 dies

Des d’aquest mes de novembre ja és operatiu pels veïns d’Olèrdola el telèfon “sanitat respon”. Un mecanisme en funcionament a bona part del país que permet que el ciutadà pugui demanar hora per metge i infermeria en els consultoris quan ho desitgi, durant les 24 hores del dia en els 365 dies de l’any, sense estar pendents de l’horari de funcionament dels centres sanitaris.

El número de sanitat respon és el 902 111 444. La regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, destacava que aquesta millora, a més de ser una comoditat per al ciutadà també permetrà que els consultoris d’Olèrdola puguin disposar de més temps per agilitar gestions i evitar esperes en qüestions com el lliurament de receptes o els comunicats de baixa.

Els veïns que truquin al 902 111 444 seran atesos per una persona i podran concertar dia i hora de la visita, tant de metge com d’infermeria, en el consultori d’Olèrdola que demani. Des del telèfon de sanitat respon també es pot demanar hora per a fer qualsevol prova de tractament de patologies cròniques que, des de fa unes setmanes, es poden realitzar als consultoris d’Olèrdola. Per a les urgències domiciliàries sí que caldrà, però, truca ral telèfon dels consultoris del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: