Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El centenari del Centre Recreatiu de Cal Rubió acaba amb un gran sopar

Els actes centrals del centenari de Cal Rubió acaben amb un sopar multitudinari. Cal Rubió és una barriada dels Monjos que compta amb aquest centre cultural des de fa cent anys.

El centenari s’acomplia aquest mes de novembre i els responsables del Centre cultural i recreatiu de Cal Rubió han estat programant diferents actes des de l’estiu per tal de celebrar-lo. Els actes centrals, però, tenien lloc aquest diumenge i culminaven amb un sopar multitudinari. L’objectiu de tot plegat era que es trobés la gent del barri i s’ho passés bé. D’entrada, el mateix Groucho Marx va estar parlant amb tots els assistents als actes per amenitzar una mica el dia.A la nit, tots els socis del centre es van trobar a la seu del centre per participar en un sopar. També hi van assistir l’alcalde dels Monjos i altres representants del consistori. A banda del sopar, es va poder escoltar el pregó dels cent anys a càrrec de Carme Llurba i Bertran, veïna de tota la vida del barri. Llurba va parlar de les seves vivències a Cal Rubió, des que era petita i fins a l’actualitat. Per a ella va ser tot un honor poder fer el pregó, tot i que al principi s’ho va rumiar.Llurba va destacar durant el pregó que cal conservar la identitat de la barriada, a la qual ella qualifica com a poble.El sopar de diumenge era, com dèiem, una culminació després de molts mesos organitzant actes diversos, entre els quals, la presentació d’un llibre sobre Cal Rubió. Però aquest cap de setmana hi ha hagut actes per a tots els gustos.

El president destacava la importància d’haver arribat al centenari i manifestava les seves ganes de que la gent continuï implicada en la vida social i cultural de Cal Rubió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: