Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Correllengua porta música tradicional, jocs i cinema a Vilafranca

La celebració del Correllengua a Vilafranca va acabar ahir amb la projecció d’un documental sobre Macià i un concert vermut al Palau Baltà. El Correllengua vol conscienciar sobre la importància de l’ús del català a través d’actes festius.

El Correllengua és una de les principals accions de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana i té l’objectiu de conscienciar la població sobre la situació del català i promoure el seu ús en tots els àmbits. A través d’actes lúdics i festius, es pretén reclamar un major ús social de la llengua i defensar la unitat i l’oficialitat de la llengua catalana en tot el territori del que es coneix com a Països Catalans. A Vilafranca, la celebració del Correllengua tenia lloc aquest cap de setmana i anava a càrrec de l’associació cultural La Torxa. Es van programar diversos actes de caire lúdic i festiu, com tallers per nens o un concert vermut davant del Palau Baltà.El concert vermut va permetre que la gent que hi va assistir ballés al so de la música tradicional, mentre que els més petits podien participar en altres activitats.

Finalment, el mateix diumenge però al vespre, es va projectar un documental sobre Francesc Macià al local de l’associació cultural la Fornal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: