Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui, el bus urbà de Sant Sadurní comença l’horari d’hivern

A partir d’aquest dilluns, el bus urbà de la capital del cava modifica el seu horari i recorregut per tal de donar servei als alumnes i professors de l’Escola de Viticultura Mercè Rossell d’Espiells.

Així, el bus en direcció a Espiells sortirà des de l’estació de RENFE cada matí laborable a les 7.25h i iniciarà el retorn a les 8.05h des d’Espiells. Aquest fet obliga a suprimir el bus que, en horari d’estiu, acostuma a sortir dels Habitatges Vilarnau a les 7.40h i el corresponent de RENFE de les 7.55h.

La mateixa situació es tornarà a repetir a primera hora de la tarda, amb un servei de bus que sortirà d’Espiells a dos quarts de 3 de la tarda i arribarà a l’estació de rodalies quan faltin 5 minuts per les 3. Per aquest motiu, tampoc serà possible prestar el servei entre el Vilarnau i la RENFE i a l’inrevés de les 14.10h i 14.25h respectivament.

Els usuaris trobaran els horaris d’hivern al mateix bus, a l’estació de rodalies, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a d’altres equipaments municipals. Segons l’ajuntament de la capital del cava, aquests horaris s’han de considerar provisionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: