Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum organitza aquest cap de setmana dues activitats inspirades per l’exposició de Guinovart

El vi ferment de tardor, sempre és primavera inclou una col·lecció d’obres que exploren el món de la vinya i el vi i s’acompanya, per primera vegada, d’activitats complementàries per ajudar als infants a descobrir i conèixer l’obra de Josep Guinovart.

Així demà, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya proposa Fer dissabte al Museu, organitzant una activitat familiar a càrrec de la mestra i il·lustradora, Eva Sans.

La proposta té com a interès central el mural de deu metres que hi ha exposat en una de les parets de la sala. La seva observació en serà el punt de partida i després es proposarà un taller de creació inspirat en aquesta obra.

L’objectiu és donar a conèixer les col·leccions de VINSEUM a partir de diferents tècniques d’expressió i animació i alhora, crear un espai de trobada educatiu familiar que generi afinitats amb aquest tipus de públic.

 

L’activitat, que es fa demà d’11 a 1 del migdia, està adreçada a infants de 4 a 6 anys. Cal prèvia inscripció i té un cost de 3 € per participant.Els dies 20 d’octubre i 17 de novembre es tornarà a fer, per infants de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys.

I diumenge a les 12 del migdia, Vinseum organitza una altre activitat. En aquest cas, proposa fer una visita comentada a l’exposició de Guinovart de la mà de la crítica i presidenta de l’Associació de Crítics d’Art de Catalunya, Pilar Parcerisas.

Ella mateixa ha explicat al magazín matinal de Ràdio Vilafranca que les seves explicacions permetran identificar-se millor amb l’obra de Guinovart.

Des del Vinseum recomanen fer una inscripció prèvia, trucant al 93 890 0582, que no té cap cost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: