Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nombrosos cellers i caves del Penedès participen a la XXVII Mostra de Vins i Caves de Catalunya

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de l’INCAVI, Joan Aguado, inaugura aquesta tarda la XXVII Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

El periodista Marcel Gorgori, director i presentador del programa En clau de vi que s’emet els divendres al vespre al C33, pronunciarà el pregó que marca l’inici de la Mostra.

La Mostra, que se celebra fins dilluns vinent al Moll de la Fusta de Barcelona, ha esdevingut la trobada més important entre elaboradors de vins i caves de Catalunya, organitzada per l’Institut Català de la Vinya i el Vi. Els amants del vi podran degustar més de 400 referències de vins i caves en els més de 30 estands de cellers i caves de Catalunya, estands de les institucions i associacions relacionades amb el vi i el cava.

Aquest any, la Mostra de Vins i Caves està dedicada a les 12 denominacions d’Origen catalanes i també compta amb la presència de FIVIN, la Confraria del Cava de Sant Sadurní, l’Acadèmia de Tastavins de Sant Humbert i el Vinseum-Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

A l’estand de l’INCAVI s’hi organitzaran sessions d’iniciació al tast de vins i caves a càrrec d’enòlegs. Per participar en aquestes sessions caldrà inscriure’s prèviament al mateix estand. L’horari de la mostra serà avui de 6 de la tarda a 10 de la nit i dissabte, diumenge i dilluns de 12 del migdia a 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: