Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Fèlix tornarà a entrar al barri de l’Espirall, 19 anys després

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca han anunciat que l’entrada de Sant Fèlix es farà al carrer Gelida número 30, a l’obrador del forn Rius.

El quintet ha valorat les característiques dels carrers on podia entrar el sant, així com els barris on havia entrat els darrers anys. Així, han vist que la darrera vegada que va entrar a l’Espirall va ser l’any 1988, a casa del Lluís Parellada.

Els administradors també han presentat el Percussiocat, un espectacle que el dia 2 de setembre a la tarda omplirà de timbals els carrers de Vilafranca. Fins a 150 timbalers d’arreu de Catalunya faran dues cercaviles paral·leles que acabaran trobant-se a Santa Maria, on interpretaran un final de festa conjunt.

D’altra banda, els administradors signaven ahir el tercer i últim conveni de mecenatge. Com ja és tradicional, Caixa Penedès es fa càrrec de la banda de música de la més típica i es converteix en la única empresa local que fa de mecenes de la Festa Major 2.007.

El Cap de l’Oficina de Sant Julià, Miquel Terrado, es mostrava satisfet de continuar col·laborant amb la Festa Major.

 

Aquest any la banda no entrarà el dia 29 a l’interior de l’oficina central de Caixa Penedès i a canvi, a les 11 del matí, es farà l’acte de presentació de l’Agrupación Cultural Banda de Música Ciudad de Irún, davant del Fòrum Berger Balaguer.

I per últim, els administradors han confirmat que per la diada castellera de Sant Fèlix actuaran la Colla Vella i la Joves dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: