Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es fan les darreres representacions de l’Escola de teatre del Casal

Avui a les deu de la nit tenen lloc les representacions dels dos grups de joves de l’escola de Teatre del Casal. Ahir tenien lloc els darrers assaigs abans de la representació final, que es farà al teatre del Casal.

El grup de joves de 12 a 15 anys interpretarà l’obra Diàlegs intranscendents de Joan Cardona Romanos. L’obra explica la història d’un escriptor i la mort que despleguen tot el seu art per mesurar qui té més poder sobre els altres. L’escriptor és qui decideix la fortuna dels seus personatges o un cop creats, aquests són amos de sí mateixos? Aquesta pregunta i moltes altres són les que es responen en aquests diàlegs intranscendents interpretats pel grup de joves de l’Espai de formació i iniciatives teatrals del Casal.

La segona obra, interpretada pel grup de joves de 16 a 20 anys, anomenats Butaca Blava, es titula 20×20. Es tracta d’un text de Joan Barbero adaptat per Rosa Florido i és una comèdia romàntica sobre una relació de parella. Les dues obres dels grups de joves tanquen els espectacles de final de curs de l’espai de formació i iniciatives teatrals del Casal, que començaven el cap de setmana passat amb el grup de nens i els grups d’adults. Totes les obres estan dirigides pels professors de l’escola Marina Mestres, Rosa Florido i Toni Regueiro.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: