Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent comencen les preinscripcions per al Casal d’Estiu de Vilafranca

Des del dimecres vinent i fins al 22 de maig estaran obertes les preinscripcions per al Casal d’Estiu, que enguany tindrà lloc entre el 2 i el 27 de juliol. El Casal d’Estiu és una proposta de lleure educativa i lúdica adreçada als infants d’entre 3 i 13 anys, empadronats a Vilafranca.

Coordinat pel Pla d’Infància de Vilafranca, tindrà lloc a les escoles públiques Baltà Elias i Mas i Perera. L’horari serà de matí, de 9 a 2. S’ofereixen un total de 300 places i no serà prioritari l’ordre d’inscripció. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles es farà un sorteig. Els llistats d’admesos es publicaran a la web de l’Ajuntament i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.

Enguany s’ofereix un servei de menjador al CEIP Mas i Perera organitzat per l’AMPA de l’escola.

Hi ha la possibilitat d’inscriure’s per les quatre setmanes senceres, la primera quinzena (del 2 al 13 de juliol) o per setmanes.

Per fer les preinscripcions cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, de dilluns a dijous de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i de 2/4 de 5 a 7 de la tarda, i els divendres de 2/4 de 9 a 2 del migdia. Enguany com a novetat també es podrà fer la preinscipció per Internet, a través del web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: