Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Per el PP l’estatut de la societat municipal habitatge diu que no ha de pagar l’arquitecte

Els responsables del PP a Vilafranca han volgut respondre a les darreres declaracions fetes públiques a través d’un comunicat de la societat municipal d’habitatge, en relació al contracte de prestació de serveis d’un arquitecte per a la redacció del projecte d’habitatges a la Girada II.

 

Així, José Mª Arroyo, el representant dels popular en aquesta societat municipal, acompanyat del regidor Josep Ramon, s’han reafirmat en la seva consideració de que no correspon a la societat municipal fer-se càrrec de la despesa de contractació d’un arquitecte per redactar el projecte que col desenvolupar aquesta UTE del Molí d’en Rovira Sud.

Concretament Arroyo ha apuntat que segons la interpretació dels estatuts de la Ute, queda clar que és Llar Unió Catalònia qui ha d’assumir els 300.000 € de l’arquitecte. Reconeixen que potser hi ha un pre acord que podria apuntar una altra visió, però consideren que prevalen legalment els estatuts. A més, reclamen que actuï la sindicatura de comptes per tal d’aclarir aquesta qüestió i evitar que hi pugui haver posteriors reclamacions en aquesta qüestió.

 

També consideren des del PP que en tot cas, potser també caldria plantejar-se la modificació dels estatuts, si és que es vol mantenir la proposta d’acord que defensa el Consell d’Administració de la societat municipal d’habitatge.  

D’altra banda, els representants del PP han comentat també algunes de les seves propostes de cara a les properes eleccions municipals pel que fa a Habitatge, urbanisme i via pública.

 

D’aquesta manera des del PP recordaven la seva proposta de fer un estudi per a la construcció d’una depuradora d’aigua a Vilafranca; i insistien en la necessitat de potenciar el transport públic a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: