Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge finalitzarà el cicle de Concerts Familiars amb "La Història del Petit Satre"

La pallassa Pepa Plana i l’Orquestra de Cambra de Granollers seran els encarregats d’explicar aquest conte. El proper diumenge 15 d’abril a les 12 del migdia i al Teatre Cal Bolet clourà el Cicle de Concerts Familiars amb La Història del Petit Sastre.

Aquest Cicle de Concerts Familiars està organitzat per l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el Servei de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar l’hàbit d’escoltar música, perquè petits i grans descobreixin la música d’una manera màgica, divertida, didàctica i emocionant. Aquest cicle compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Servei de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’any 1950 Tibor Harsany, compositor i pianista hongarès, va crear la música per acompanyar un espectacle de titelles que explicava aquesta conte dels Germans Grimm. L’Orquestra de Cambra de Granollers, a partir de la partitura original del compositor hongarès, ha volgut recuperar aquest projecte per fer-ne la seva pròpia versió. Una versió que ha comptat amb la presència de Pepa Plana, com a narradora i la col·laboració especial de Pep Bou en la direcció escènica.

El preu per als infants fins a 14 anys és de 3 € i de 5 € per a les persones adultes. L’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música té l’entrada gratuïta. Les entrades es poden adquirir anticipades a través de Telentrada de Caixa de Catalunya. També es podran adquirir una hora abans de l’inici de l’espectacle a la taquilla del Teatre Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: