Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura una zona de petanca a la Plaça dels Boters

El Poble Nou disposa d’una nova pista de petanca a la Plaça dels Boters. Aquest espai ha estat millorat per tal de què els veïns en facin més ús. La inauguració d’aquestes novetats tenia lloc ahir al migdia.

La Plaça dels Boters del barri del Poble Nou compta a partir d’ara una pista de petanca que ahir va ser inaugurada amb un campionat. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve i els representants de l’Associació de Veïns del Poble Nou, però els participants venien de tot arreu de Vilafranca per practicar aquest joc.

Les millores a la Plaça dels Boters del Poble Nou formen part de tot un programa que té la intenció de fer que els espais públics com parcs i places siguin zones de convivència, d’activitat i de diàleg per als veïns. L’alcalde destacava que també s’han millorat altres espais com el Tívoli o el Parc del Poble Nou. La pista de petanca s’ha fet a la Plaça dels Boters finalment tot i que estava previst que es fes al Tívoli. El motiu del canvi és que al Tívoli sempre hi ha canalla jugant i hagués estat difícil compaginar les dues activitats. La intenció és que la Plaça dels Boters compti amb més activitat de la que hi havia fins ara i que la gent més gran que és aficionada a la petanca pugui practicar una mica d’activitat física en aquest espai

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: