Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès ha recollit 2.600 quilos per al poble sahrauí

La nostra comarca ha respost positivament a la crida de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí per recollir aliments per a la 13a Caravana d’Ajut Humanitari per al Poble Sahrauí.

L’ACAPS Wilaya Alt Penedès ha comptat amb la col·laboració de 13 escoles de la comarca, 2 casals d’avis i 8 establiments de Vilafranca i 6 ajuntaments. L’Ajuntament de Vilafranca ha fet una aportació econòmica de 1.500 euros.

Aquest any Catalunya i l’Alt Penedès recull aliments, concretament, sucre, oli i llenties, per als sahrauís refugiats als campaments de Tindouf. La 13a Caravana Catalana d’Ajut Humanitari per al poble Sahrauí està organitzada pel moviment solidari amb el Poble Sahrauí i la delegació del Front Polisario de Catalunya.

La caravana també pretén recaptar recursos econòmics per comprar vehicles que transportin els productes alimentaris. Un cop lliurats a la població refugiada, els vehicles formaran part de la xarxa de transport dels campaments. La Caravana també té per objectiu sensibilitzar i donar suport al procés d’autodeterminació i independència del poble sahrauí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: