Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Xena dóna suport a l’ex conseller Joan Carretero, que aposta per renovar la direcció d’ERC

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i coordinador de govern de l’ajuntament de Vilafranca Ramon Xena ha explicat que està d’acord amb l’ex conseller de Governació Joan Carretero en les seves crítiques a la direcció d’Esquerra Republicana per Catalunya.

Segons Xena, ERC ha difuminat algunes de les característiques essencials del seu programa polític, com per exemple la lluita per la independència de Catalunya o el model assembleari del partit. Ramon Xena creu que ERC ha de recuperar l’independentisme com a leit motiv del projecte polític del partit.

El suport que demostra el president del CCAP i coordinador de govern de l’ajuntament a Carretero es basa fonamentalment en que coincideix amb la visió de l’ex conseller.

Segons el president del CCAP, està prevista una visita de Joan Carretero per a aquest mes. Xena ha explicat que la visita de Joan Carretero pot coincidir amb la presentació d’una nova entitat, malgrat que no ha donat més detalls sobre aquest tema.

Xena té previst abandonar l’activitat política a primera línia un cop hagi acabat la legislatura. Al juny cessarà del càrrec de l’ajuntament i, un mes més tard, del del CCAP. El republicà té previst tornar a la seva antiga feina després de més de vint anys dedicat a la política local, tot i que ha explicat que el partit li va oferir un càrrec, del qual no ha tingut més notícies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: