Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP aspira a assolir l’alcaldia de Torrelles, de la mà de Jordi Fanné

Ahir l’actual regidor a l’Ajuntament de Torrelles per part del PP, Manel Ramos, acompanyant de simpatitzants i militants del seu partit, va fer balanç del mandat que ara s’acaba, i va presentar també el qui serà el seu substitut al cap davant de la llista dels populars, Jordi Fanné.

Ramos va aprofitar per comentar que des de la seva formació consideraven que hauria estat positiu per la salut política de Torrelles que cap dels actuals caps de llista es tornés a presentar, donat el clima de crispació que s’ha viscut aquests darrers anys. D’una banda Ramos va dir que Erasme Torrents, candidat de CiU, ha demostrat no saber escollir el seu equip, al posar Salvador Miralles com a número 2, i després no tenir paraula al no complir els acords que havia assolit amb aquest i que van desembocar en una moció de censura. Antonio Villanueva, candidat de PSC, va aprofitar fer-se amb l’alcaldia amb el suport d’un trànsfuga com Miralles. Finalment el mateix Ramos apuntava que ell tampoc es presentava fruit d’haver confiat en Torrents i pactar per donar-li el govern.

En aquest sentit, el nou candidat del PP, Jordi Fanné, comentava que la seva formació s’havia mantingut apartada de la crisi creada a Torrelles, i que per aquest motiu i el desgast dels altres candidats eren optimistes i pensaven que podien fer-se amb l’alcaldia.

 

Pel que fa a la possibilitat de tornar a governar a Torrelles, recordem que van estar un any al govern municipal gràcies al pacte amb CiU, Fanné apuntava que el seu objectiu és guanyar les eleccions, i després ja es veurà quines polítiques de pactes poden haver-hi, tot i que la primera opció es no fer pactes.

 

Pel que fa a la valoració del mandat actual, el PP considerava que en aquests prop de quatre anys havien aconseguit completar el 40% del seu programa. Així, va destacar l’auditoria dels comptes municipals fins el 2003; l’ampliació de la llar d’infants; la nova escola; acaba la urbanització del Pla dels Setze i el treball dut a terme per solucionar les problemàtiques de les urbanitzacions, per exemple la de Can Coral.

Jordi Fanné té 42 anys, fa tres que viu a Torrelles, concretament a la Plana Las Torres, i manifestava voler recuperar la connexió entre la població i l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: