Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Pi torna a encapçalar la llista de CiU a Olesa de Bonesvalls

Acompanyat de Joan Raventós, diputat penedesenc de CiU, el president comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya ha fet la presentació del candidat de la CiU a l’Ajuntament d’Olesa. L’escollit ha estat el ja alcalde, Pere Pi, que d’aquesta manera optarà a la reelecció per quatre anys més. El mateix Pi comentava que considera que és important poder tenir 8 anys per tal de poder desenvolupar projectes per el municipi.

 Així, i pel que fa a Olesa, el candidat de CiU comentava que cal acabar de desenvolupar el nou POUM, ja que l’actual planificació és de l’any 1988 i hi ha moltes realitats que han canviat a Olesa.

Pere Pi apuntava que a banda de tirar endavant projectes ja en marxa al barri de l’Hospital i consolidar els de Can Olivella i el Pla del Pèlag, cal tenir present que si abans hi havia molts veïns de cap de setmana ara aquesta realitat ha canviat, i per tant els serveis s’han d’adequar, entre ells un dels més destacats el subministrament d’aigua. Pere Pi apuntava la necessitat de fer un nou pou amb més capacitat per poder tenir reserves d’aigua

 

En aquests moments CiU governa a Olesa amb 3 regidors, amb pactes puntuals amb les altres forces presents al consistori. Els independents tenen també 3 regidors, el PSC 1, el PP i ERC també 1.

 

A la presentació com dèiem hi era també el diputat al Parlament de Catalunya Joan Raventós. Aquest ha volgut aprofitar per demanar al PSC de l’Alt Penedès un posicionament clar en relació als trànsfugues. Raventós ha fer referència a l’actual alcalde de Torrelles, i candidat a la reelecció, per part dels socialistes, que va arribar al càrrec gràcies al vot d’un trànsfuga.

 

El diputat recordava també que al Parlament espanyol es va condemnar de manera dura el transfuguisme, però que a la comarca el PSC no s’ha posicionat i a més continua presentat com a candidat a una persona que diu no trobar-ho malament. Des de CiU demanen al PSC de l’Alt Penedès una definició clara sobre aquesta qüestió i en contra del transfuguisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: