Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la inscripció per 38 pisos de protecció oficial a Santa Margarida i els Monjos

L’Incasol ha iniciat aquest mes les obres de construcció de la nova promoció de pisos de protecció social que es construirà als Monjos. L’edificació, que s’està duent a terme en un solar ubicat al carrer Montmell, consta de dos blocs de pisos amb 19 habitatges cadascun que tindran 2 o 3 habitacions i aparcaments soterrats vinculats.

Tot i que des d’un principi es va anunciar que no s’obriria llista d’espera pel sorteig d’aquests pisos, donada la gran demanda d’informació que hi ha hagut, l’Incasol i l’Ajuntament han acordat obrir una llista d’interessats en la futura adjudicació dels habitatges. La llista servirà per tal de conèixer el nombre de persones interessades i per poder fer-los arribar la informació de les bases d’adjudicació, quan surtin publicades, i més endavant fer el sorteig entre aquelles peticions que compleixin els requisits que s’estableixin.

Les persones que desitgin apuntar-se podran fer-ho a partir del dia 1 de febrer, a les oficines municipals de l’Ajuntament dels Monjos o a l’Espai Municipal Antistiana de la Ràpita, en horari d’oficina.

Els interessats en formar part d’aquesta llista hauran d’acreditar que estan empadronats al municipi, com a mínim des de l’1 de gener de 2001, ser majors d’edat i tenir 35 anys o menys quan s’obri la convocatòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: