Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una treballadora familiar visitarà les llars d’Olèrdola amb persones grans

Abans d’acabar l’any, una treballadora familiar visitarà totes les llars del municipi d’Olèrdola on hi resideixen persones de 80 anys o més que viuen soles o bé amb altres persones d’edats similars.

L’objectiu de les visites és conèixer la situació real en què es troba aquest col·lectiu, detectar les seves necessitats i informar dels serveis socials d’atenció primària als quals poden accedir. Les visites concreten l’inici de l’ampliació del Servei d’Atenció a Domicili a Olèrdola, fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Les vistes de la treballadora familiar es realitzaran als matins, però sense concertació prèvia. La professional anirà degudament acreditada per tal que se la pugui atendre.

Des de l’ ajuntament es creu que en alguns casos, aquesta intervenció pot endarrerir la marxa del domicili d’aquestes persones grans cap a serveis residencials o fins i tot obtenir l’atenció necessària que els permeti viure de manera estable a casa.

L’anunci d’aquesta tanda de visites coincideix també amb l’ampliació d’horaris, fins a doblar-los, dels serveis que presta a Olèrdola la treballadora social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: