Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Organisme Autònom Torras i Bages concedirà prop de 23 mil euros en ajuts als estudiants

Aquest divendres al migdia finalitza el termini per presentar les sol·licituds a les beques que, un any més, ofereix l’ Organisme Torras i Bages als estudiants de Vilafranca.

Enguany s’han destinat gairebé 23 mil euros, tot i que els ajuts no poden superar els 995 euros per família. L’ any passat, l’Organisme va concedir 48 ajuts, sent el més baix de 300 euros i el més ben dotat de 780 euros.

Els ajuts van destinats a estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior que cursin els seus estudis en centres de fora de Vilafranca, menors de 30 anys.

Per demanar l’ajut també cal disposar d’uns ingressos bruts anuals per membre de la unitat familiar no superiors a 6.058 euros de renda per càpita o que no superin els 7.573 euros de renda per càpita, en el cas que a la unitat familiar hi hagi dos membres o més cursant estudis i que optin a la sol·licitud.

Aquesta convocatòria presenta una novetat en les condicions: un aprofitament acadèmic d’entre el 60 i el 80%, com explica Iván Vilchez, becari de l’ Organisme. També cal estar empadronat a Vilafranca des de fa un any, com a mínim, i haver-se matriculat, com a mínim, del 60% dels crèdits. D’altra banda, també es obligatori estar cursant els primers estudis universitaris.

Per qualsevol consulta o aclariment us podeu dirigir a l’ Organisme Torras i Bages, al carrer Santa Maria número 2 o trucar al telèfon 93 892 03 58, de dilluns a divendres al matí. Les sol·licituds es poden presentar fins aquest divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: