Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ orgue és el protagonista del concert que l’ escola de música fa avui en honor a Santa Cecília

L’ escola Maria Dolors Calvet se suma, un any més, a les celebracions que es fan arreu del món per commemorar la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics. Aquest curs 2006/2007 l’ escola ha ampliat l’oferta educativa amb un nou instrument, l’orgue, i per aquest motiu tindrà un especial protagonisme.

Les classes d’orgue, que van a càrrec del vilafranquí Jonatan Carbó, compten de moment amb 3 alumnes de 8 a 10 anys i es fan a l’ església de la Trinitat. La utilització d’aquest orgue ha estat possible gràcies a un acord entre el Servei de Cultura i les parròquies de Vilafranca.

El concert d’aquesta tarda començarà amb els alumnes d’orgue i el seu professor que tocarà com a solista i també acompanyant la professora de cant, Neus Calaf. De fet, aquest és l´únic concert del curs en que participaran professors. També intervindran alumnes de flauta de bec, de cant, de guitarra i el grup de corda de l’ escola.Quan acabi el concert es podrà fer una visita guiada per veure l’orgue.

El concert de Santa Cecília, que dóna el tret de sortida als concerts públics d’alumnes de nivell, tindrà lloc avui a dos quarts de 8 del vespre, a l’ església de la Trinitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: