Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins el 26 de novembre la Capella Sant Joan acull l’activitat "El planetari viatger"

Despertar la curiositat entorn de l’univers, les estrelles i el món de l’astronomia és l’objectiu de l’activitat “El planetari viatger” que estarà oberta fins el 26 de novembre a la Capella Sant Joan. Organitzada per la Fundació “la Caixa” i pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, l’activitat consisteix en endinsar-se dins del planetari, una esfera inflable en forma d’iglú dins la qual s’hi fan simulacions del cel de nit al temps que una veu en off explica històries relacionades amb els planetes i les constel·lacions.

<p align="left">Tot i que es tracta d&rsquo;una activitat adre&ccedil;ada al públic en general, est&agrave; sobretot dissenyada i pensada per als m&eacute;s petits i, en conseq&uuml;&egrave;ncia, l&rsquo;acc&eacute;s a l&rsquo;iglú inflable est&agrave; fet a la seva mida. Per tant, l&rsquo;acc&eacute;s per al públic adult &eacute;s dificultós.

Tamb&eacute; cal tenir en compte que el planetari t&eacute; una capacitat per unes 10 o 15 persones i les sessions tenen una durada de 20 minuts. És per aix&ograve; que de dimecres a dissabte l&rsquo;activitat es realitzar&agrave; a partir de les 6 de la tarda, en 4 sessions; i els diumenges i festius, en sessions a partir de les 12 del migdia.

Per a m&eacute;s informació sobre l&rsquo;activitat podeu adre&ccedil;ar-vos al Servei de Cultura de l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: