Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup teatral dels Grups d’Ajuda Mútua estrena obra aquest diumenge

El grup de teatre Els que també hi som estrena el seu segon muntatge, titulat “i… per què?”. El grup es va originar fa tres anys arran d’un taller de teatre que van gestionar diversos Grups d’Ajuda Mútua, amb la finalitat d’estrenar una obra de teatre.

Després d’estrenar-se amb una obra de creació pròpia, en aquesta ocasió han optat per un repte encara més gran, ja que el treball de text i de personatge que implica la proposta actual és molt més complex.

Les encarregades d’assumir aquest repte, amb una motivació encoratjadora, són 9 actrius, totes membres de diferents GAM.

“i… per què?” és un espectacle que beu directament de les obres “Criatures” i “Homes” de la companyia T de teatre. La selecció i lliure adaptació d’alguns dels textos més representatius d’aquestes obres corre a càrrec de Marina Mestres, que també dirigeix el grup.Mestres ha destacat la gran implicació de totes les actrius.

 

“i… per què?” es representarà aquest diumenge, al teatre Cal Bolet. L’espectacle començarà a les 6 de la tarda i tindrà un cost de cinc euros pels adults i de dos euros pels nens de menys de vuit anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: