Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 25è aniversari de la Fil·loxera allargarà les activitats de la festa fins el cap de setmana

Des fet els actes centrals de la festa de la Fil·loxera es desenvolupen dijous i divendres, tot i que el pregó que es va fer dimecres per inaugurar les Fires i Festes de Sant Sadurní ja hi te a veure. Les persones que faran el pregó son dels fundadors fa 25 anys de la fil·loxera.

A més enguany, els actes de la Festa de la Fil·loxera s’allargaran durant el cap de setmana, amb la celebració de la segona edició de la Fira del foc, que es farà a l’Escola del Carme amb la participació d’una quinzena d’estands.

 

Fa dos anys la fira es va fer a Banyoles, i la intenció és que es pugui fer cada dos en diferents municipis, amb l’organització de la Federació de Diables.  

Amat ha apuntat que demà, en l’escampada de les fil·loxeretes a l’Era d’en Guineu, hi haurà alguna sorpresa. Tot parlant de la Festa de la Fil·loxera, el president de l’Associació ha comentat que amb els anys el color groc s’ha convertit en un dels trets diferencials de la festa, amb un clar exponent que és la mocadorada que es fa a la plaça de l’Ajuntament.

 

Recordar que dijous a 2/4 d’11 de la nit al Gat Cendrer hi haurà el castell de focs, que anirà seguit de l’escampada de les Fil·loxeretes. Els actes principals de la Festa de la Fil·loxera es faran divendres al vespre, a partir de les 10 al carrer Raval.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: