Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una quarantena d’infants i joves participen en l’Estiu Esportiu d’Olèrdola

Des de la setmana passada i fins el proper 28 de juliol se celebra el programa Estiu Esportiu, organitzat per l’Ajuntament d’Olèrdola. Aquesta iniciativa ofereix a la quarantena de joves i infants que hi participen l’oportunitat de passar les tardes d’aquest mes de juliol de manera divertida, practicant jocs i esports.

 

Els dilluns, dimecres i divendres, les activitats es fan al Centre Cívic La Xarxa i a la pista poliesportiva de Moja, de 6 de la tarda a 9 del vespre. Dimarts i dijous l’activitat es trasllada a Sant Pere Molanta, al Centre Cívic Gatzara i a la pista.

Per el coordinador tècnic, Juan Francisco Tena, un dels atractius de l’Estiu Esportiu és la diversitat de propostes que acull i el seu mòdic preu, que va dels 20 als 30 euros per tot el mes. Quant als participants, n’hi ha uns quaranta que tenen entre 9 i 14 anys repartits entre Moja i Sant Pere Molanta.

 

Aquest any, entre els novetats de l’estiu esportiu, hi ha la col·laboració de membres del club federat de tennis taula de Vilafranca, que oferiran tallers a Moja i Sant Pere Molanta. També es comptarà de nou amb la col·laboració d’integrants dels Eagles de Vilafranca que conduiran sessions de futbol-flack per oferir així iniciació en el món del futbol americà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: