Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cuinera Carme Ruscalleda ha estat investida acadèmica d’honor dels Tastavins

es caves Mont-Marçal va acollir divendres a la nit un nou capítol extraordinari d’investidura de l’Acadèmia Tastavins del Penedès “Sant Humbert”. La protagonista de l’acte va ser la coneguda cuinera del Restaurant Sant Pol, Carme Ruscalleda, reconeguda amb tres estrelles Michelin.

Ruscalleda va jurar enaltir el vi. De fet va reconèixer que se sent mol propera al Penedès perquè fa pocs mesos ja va ser a Vilafranca recollint el primer premi FIRAVI. També va explicar que el cava és un producte que es pot exportar amb facilitat i va posar per exemple la bona acollida que té el cava en el restaurant que ha obert al Japó. D’altra banda l’acadèmia Tastavins va investir de mèrit a Eugènia Verdet, promotora d’un concurs musical que porta el seu nom i que se celebra a Vilobí i al periodista Marcel Gorgori, que es va fer conegut presentant un programa de divulgació sobre la òpera al Canal 33 de televisió de Catalunya.Gorgori va explicar que, en la mateixa línia, properament presentarà un programa de divulgació del vi a la televisió catalana. En el transcurs d’aquest capítol també es van investir 14 nous acadèmics de nombre, entre ells alguns joves emprenedors. També hi havia empresaris del sector del vi i el cava , com Ramon Albert Albareda o Josep Maria Albet, i d’altres empresaris, com per exemple Damià Dotor, de l’empresa Autocars Dotor.El president de l’acadèmia, Joan Tarrada, es va estrenar en un capítol en el que va avançar la intenció de l’entitat d’organitzar l’any vinent un gran festival a Vilafranca que vinculi el vi i el jazz, que sigui un pol d’atracció turística a nivell de tot Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: