Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Antoni Fernández serà ordenat prevere Mn. Fernández de mans del bisbe Agustí Cortés

Mn. Antoni Fernández, vilafranquí nascut el juliol de 1975, va fer estudis de ciències econòmiques i va començar la seva tasca professional a la Caixa d’Estalvis del Penedès.

El setembre de 1999 va entrar al Seminari Conciliar de Barcelona i va ser ordenat diaca juntament amb dos companys el febrer del 2006, de mans del nostre bisbe Agustí, que és qui li conferirà l’orde del presbiterat el proper dia 22.Mn. Antoni Fernández ha completat la seva formació amb els estudis de dret a la Universitat de Barcelona, i ha col·laborat pastoralment a la parròquia de Santa Maria de Vilafranca i a la de Santa Maria de Castelldefels, on resideix i col·labora actualment com a diaca.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: