Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició del Calima, el festival de les Músiques de Vilafranca, arrancarà el 29 de juny

En aquesta tercera edició el festival es vol consolidar ja en dins del calendari d’activitats musicals tant de la comarca com d’arreu, i fa una aposta important per portar les millors espectacles a Vilafranca.

En aquesta tercera edició el festival es vol consolidar ja en dins del calendari d’activitats musicals tant de la comarca com d’arreu, i fa una aposta important per portar les millors espectacles a Vilafranca.

En la presentació, el regidor de cultura de l’Ajuntament, Joan Rios, ha remarcat que entre les novetats destacaria la utilització del patí de l’Institut Milà i Fontanals per acollir alguns dels actes principals; i també la posada en marxa de la secció Off Calima, que presentarà iniciatives musicals locals.

Rios remarcava també que la voluntat és continuar consolidant el festival, i que això queda reflectit en l’esforç per portar espectacles de tots els estils i amb intèrprets per a tots els gustos.

El dia 29 el primer dels espectacles serà a les 10 del vespre a la Plaça Jaume I amb Jaima i Underground Artist Producciones. Mitja hora més tard, a 2/4 d’11 de la nit, al pati del Milà i Fontanals actuarà Rosa Zaragoza.

Els actes continuaran fins el 8 de juny, dia de la cloenda en que hi haurà l’actuació del grup Pastora, al Parc de Sant Julià, a partir de la mitjanit.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: