Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha creat al Penedès l’Ateneu Rítmic, que vol promocionar la percussió i el contacte entre cultures

De fet l’associació està en marxa des de fa uns 2 mesos, i te la seva seu a Sant Quintí, on es troben els dijous al vespre als locals de la societat “El Jardí”. Tot i que fa anys que la idea estava en marxa, no ha pogut quallar fins ara, i un dels seus impulsors, Francesc Parejo, comentava aquest matí a Ràdio Vilafranca que d’un temps ençà hi ha una forta presència de gent que es dedica a la percussió a casa nostra, i que el que es vol és facilitar un punt de contacte i intercanvi entre aquestes persones; tant les autòctones com les foranies.

Els objectius de l’associació son tant interculturals com de promoure l’associacionisme i donar sortida als neguits artístics d’una part de la població. De fet, hi ha previstes diverses seccions, entre elles la que ja funciona és la de l’escola de Samba del Penedès.

 

En aquests moments hi ha més de 30 persones que ja formen part de l’Ateneu Rítmic, i la seva voluntat es oferir al màxim de públic possible l’oportunitat de poder conèixer i practicar diferents ritmes amb la major varietat d’instruments.

 

Com comentava Parejo, en aquest cas es pot començar pràcticament sense res, ja que amb un bidó o una llauna ja es pot fer un instrument amb el qual començar a aprendre a tocar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: