Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup de socis de COVIDES es continuen mostrant disgustats per la poca renovació en la junta, i de

Continua el disgust d'una part dels socis de la cooperativa COVIDES, després de la junta que es va celebrar el passat 21 de gener i en que s'havia d'abordar una renovació de la junta. Un grup de socis descontents han fet arribar un comunicat a la nostra emissora en que manifestes que el president de [...]

Continua el disgust d’una part dels socis de la cooperativa COVIDES, després de la junta que es va celebrar el passat 21 de gener i en que s’havia d’abordar una renovació de la junta. Un grup de socis descontents han fet arribar un comunicat a la nostra emissora en que manifestes que el president de COVIDES i els membres de l’antiga junta gestora es reparteixen entre ells els càrrecs de rellevància, i frenen qualsevol oportunitat de renovació.

Segons expliquen, en la junta els renovadors van tenir el suport del 50% dels socis, però els sis membres de la junta que no van ser canviats van imposar al seva majoria i es van repartir els càrrecs de president, secretari, tresorer i els de sots president, sots secretari i sots tresorer.

Després d’aquesta junta, aquest grup de socis consideren que les poques expectatives que els havia creat la nova presidència d’Antoni Casanovas queden diluïdes en una actitud continuïsta i que des del 1999 han estat còmplices segons ells de la mala gestió de la cooperativa.

Finalitzen el seu comunicat dient que continuaran treballant per fer propostes per millorar la cooperativa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: