Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mesa per a la Igualtat Laboral analitzarà l’ estudi sobre les polítiques de recursos humans a les

Dimecres vinent tindrà lloc a l’Ajuntament de Vilafranca una nova trobada de la Mesa per a la Igualtat Laboral, que ha impulsat l’Ajuntament en el marc del projecte Igualem.

Entre d’altres qüestions, aquesta reunió estarà centrada en la valoració de l’informe resultant de l’estudi elaborat per la consultora d’Aleph sobre les polítiques de recursos humans de les empreses de les ciutats de l’Eix Diagonal. L’ estudi ,que serà presentat pròximament al teixit empresarial i als delegats sindicals de l’Alt Penedès, analitza les pràctiques de contractació dels recursos humans en les empreses de les ciutats de l’Eix Diagonal, des de la perspectiva de gènere, fonamentalment en aquells àmbits ocupacionals masculinitzats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: