Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla director de l’Alt Penedès senyala una tercera estació de trens, situada entre Vilafranca i el

Des de primers d’any els ajuntaments de la comarca tenen a la seva disposició els documents del Pla Director de l’Alt Penedès.

Dijous al matí l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha comentat en l’espai "diàlegs amb l’alcalde" de la nostra emissora que el document recull l’actual estació al centre de Vilafranca, a la que s’ha de dotar de més serveis i funcionalitat; la nova estació de regionals que se situaria en direcció a la Granada i que ha centrat gran part de la discussió política dels darrers mesos; però també fa referència a una tercera estació que s’hauria d’instal·lar entre la vila i els Monjos.

L’alcalde de Vilafranca ha parlat també de les previsions de creixement que el Pla director fa per a la Comarca i per la seva capital. Esteve considera que les previsions son respectuoses amb el que volen els ajuntaments, i en el cas de Vilafranca amb la revisió del Pla General que es va fer el 2003 i aportant fins i tot solucions a problemàtiques actuals, com son els passos d`algunes carreteres comarcals per l`interior de Vilafranca.

Els diferents ajuntaments de la comarca tenen el pla director des de primers d’any a la seva disposició, i ara cal estudiar-lo per tal de veure si s’han de presentar al·legacions o si la seva redacció és ja correcte i respectuosa amb el que es plantejava des de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: