Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

22 artístes d’arreu del mon participaran en la segona edició de Videt, la mostra del vedeoart de Vil

Quinze establiments comercials de la vila participen en aquesta mostra, i a més hi ha tres instal·lacions fixes que es podran veure tota la setmana.

La mostra de videoart tornarà als aparadors dels comerços de Vilafranca per segon any, i comptarà en aquesta edició amb la participació d’una quinzena d’establiments. Aquest matí s’ha fet la presentació d’aquesta segona edició, que obrirà portes el 23 de gener i es clausurarà el 28 del mateix mes.

La mostra d’enguany a banda de les videocreacions que es podran veure a diferents aparadors de comerços de Vilafranca, compta amb algunes novetats, com per exemple la participació de l’escola d’art Arsenal.

La participació de l’escola d’art es concreta amb una conferèncioa sobre videoart i una taula rodona oberta a tothom. La proposta teatral, a càrrec de l’actriu Clara Cols, es podrà veure dues vegades a la capella de Sant Joan els dies 21 i 22 de gener. La darrera novetat serà la projecció d’imatges i video que es farà a la Moderna amb la participació d’un videojokey.

D’altra banda cal destacar que aquesta segona edició significa també la consolidació de la mostra Videt, que a més compta entre els seus 22 participants amb artistes d’arreu provinents per exemple de Taiwan, Japó i Itàlia.

La mostra constarà de d’exposició en una quinzena d’establiments comercials de la vila, i a més tres instal·lacions fixes que es podran veure tota la setmana, una a la capella de Sant Joan i l’altre a un establiment de la Parellada. La darrera instal·lació fixa s’instal·larà a la Galeria Palma XII.

Recordem que Videt, la mostra de Videoart de Vilafranca, s’iniciarà el 23 de gener i estarà en marxa fins el 28 del mateix mes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: