Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebrarà el 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència Domèstica

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Sadurní, juntament amb el Consell per a la Igualtat i la Diputació de Barcelona, han organitzat un seguit d'actes per commemorar aquest dia amb l'objectiu d'aportar elements de reflexió i sensibilització vers aquesta problemàtica. El programa previst es farà el mateix divendres 25 de novembre, a les 7 [...]

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Sadurní, juntament amb el Consell per a la Igualtat i la Diputació de Barcelona, han organitzat un seguit d’actes per commemorar aquest dia amb l’objectiu d’aportar elements de reflexió i sensibilització vers aquesta problemàtica.

El programa previst es farà el mateix divendres 25 de novembre, a les 7 de la tarda al Casal d’Entitats, i constarà de la lectura d’un manifest contra la violència, la lectura de frases xenòfobes, sexistes… i la representació de Els Culdolla, així com una posterior xerrada col·loqui a càrrec de Jordina Biosca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: