Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvem el Penedès afirma que si es fa el Quart Cinturó entre Abrera i Terrassa, el tram del Penedès

Des de Salvem el Penedès i des de la Campanya Contra el Quart Cinturó critiquen la manca de garanties democràtiques que suposa la signatura del conveni entre el Ministeri de Foment i la Conselleria de Política Territorial, mentre s`està pendent de la tramitació del Pla d'Infrastructures de Transport de Catalunya. Les plataformes manifesten indignació davant [...]

Des de Salvem el Penedès i des de la Campanya Contra el Quart Cinturó

critiquen la manca de garanties democràtiques que suposa la signatura del

conveni entre el Ministeri de Foment i la Conselleria de Política Territorial, mentre s`està pendent de la tramitació del Pla d’Infrastructures de Transport de Catalunya.

Les plataformes manifesten indignació davant l`anunci que en l`acord entre el Ministeri i la Conselleria es dóna via verda a la construcció de la B-40, altrament coneguda com a Quart Cinturó o autovia orbital, entre Terrassa i Abrera. A més, també es vol construir el Quart Cinturó o l`Autovia del Mediterrani o desdoblament de la N-340 o A7 entre Abrera i Vilafranca.

En un comunicat conjunt, les dues plataformes demanen la congelació del conveni signat, pendent de la tramitació del Pla d’Infrastructures del Transport de Catalunya, que ha de facilitar el debat tècnic, ciutadà i polític necessari.

Pel que fa a les darreres declaracions sobre l’ eliminació del Quart Cinturó per l’ Alt Penedès afirmen que són ambigües.

Quan a l’ anunci d’ ERC que ha aconseguit retirar la partida del Quart Cinturó dels pressupostos del govern central per l’ any vinent, les plataformes creuen que això en cap cas implica una eliminació definitiva del projecte, sinó temporal. Salvem el Penedès i la Campanya contra el Quart Cinturó creuen que si es fa entre Abrera i Terrassa, el tram del Penedès només és una qüestió de temps i demanen que ho diguin clar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: